ÜVEGFESTÉS, AJÁNDÉK, LAKBERENDEZÉS

EGYEDI ALKOTÁSIGÉNY

 
Nem az üvegtől lesz törékeny a hely, amelyet üvegfestett alkotással ékesít, hanem a lelkétől és annak ily’ módon megformált kivetülésétől.
Munkáim főszereplője a Megrendelőm, vagy annak megajándékozottja. Az álmai, a vágyódásai, az egész lénye, amely otthonná teszi a teret, amelyben él, és amelybe az alkotásom készül.
 

 

 

Mi a közös valamennyi üvegfestett képemben?
 

EXTRAVAGÁNS DIZÁJN

Modern, letisztult vonalak és stílusvilág jellemzi valamennyi képet, melyek mind mintájuk tekintetében, mind ötletvilágukban, mind pedig kézműves jellegüknél fogva eredetiek és egyediek. Színviláguk megkapó. Egyszerre vagányak és érzékenyek.
 

EGYEDI STÍLUS A LAKBERENDEZÉSBEN

Azáltal, hogy minden alkotásom a Megrendelőim lelkivilágát, álmát, hobbijait, vonzalmát, családi kapcsolódásait, viszonyait tükrözi látványos dizájnvilágban és színkompozíciókban, a lakberendezés terén is egyediséget és központi szerepet játszanak az üvegfestett képek.

Többen eleve olyan szándékkal keresnek meg, hogy tudnám feldobni, modernizálni, egyedivé varázsolni otthonuk egyes helyiségeit, a nappalitól kezdve a lépcsőfordulókon át a különböző szobákig.

 

SZEMÉLYES TÉR

A különböző bútoráruházak számos lehetőséget kínálnak az otthonok, irodák jó ár-érték arányban történő modernizálására, átstrukturálására, arculatváltására. A személyesség azonban a tömegtermékeket nem jellemzi még akkor sem, ha sikerül egy-egy szívünkhöz közelebb álló dísztárgyat szereznünk. A nagyobb falfelületek kiemelésétől a kisebb képekig bármilyen méretben elkészíthető üvegfestett alkotások azonban a kiemelkedő látványvilágukon túl pont ezt a személyességet viszik az otthonokba és cégimázst az egyes hivatalokba.
 

EXKLUZÍV AJÁNDÉK

Legyen szó esküvőről, évfordulóról, születésnapról, névnapról, családfa-készítésről, karácsonyról, ballagásról, diplomaosztóról, búcsúztatóról, céges ajándékról, az üvegfestett ajándékok kitűnnek minden más közül egyediségükkel, látványvilágukkal, személyre szabhatóságukkal és értékükkel.

 

Milyen típust válasszak?
 

Első kérdés, hogy faliképet szeretne, vagy dísztárgyat?

Amennyiben faliképet, úgy fontos szerepet játszik, hogy hova kerül, milyen méretben és milyen már eleve meghatározott szín és motívumvilág veszi körül.

Amennyiben dísztárgyat szeretne, úgy fontos előre tudni, hogy milyen formában gondolkozzunk, valamint mennyiben lesz ez használati tárgy, vagy éppen kiállított darab?

Motívumvilágai tekintetében szeretettel ajánlom, akár inspirációtárnak képgalériámat, melyekben az alábbi stílusvilágokat fedezheti fel:

 • Mandala
 • Csipke motívum
 • Harmatcsepp /buborék motívum
 • Családfa
  (ennél egyedibb és többet mondóbb képkeret nem is létezik. Ajándékba, akár nászajándékba is tökéletes választás)
 • Virágok, fák
 • Állatok
 • Szimbólumok
 • Hangszerek

 

Milyen méretben rendeljek üvegfestett képet?

 • Válasszon eleve kész alkotásaim közül!

  VAGY
   
 • Rendeljen kigondolt falfelületére (vagy logózva) teljesen személyre szabott darabot!
  Ehhez olvassa el az alábbi „Milyen színösszeállítást válasszak?” kérdéseit útmutatóként, melyen túl még a falfelület méretére és a vágyott stílusra is szükség lesz.

 

Amennyiben tanácstalan még, ne habozzon segítséget kérni tőlem az alábbi kontakt form kitöltésével!

 

 

 

Milyen színösszeállítást válasszak?

Az alkotás színeinek megálmodásakor fontos tényező, hogy milyen színekben pompázik a tér, amelybe kerülni fog.

Átgondolandó paraméterek:

 • milyen legyen az üvegfestett kép háttere?
 • milyen színű a fal, amelyre ki lesz téve?
 • még milyen színek találhatók meg a nevezett helyiségben?
 • az otthonába kerül, vagy hivatalba?
 • melegíteni, lágyítani szeretné a teret?
 • markánsabbá, kicsit hidegebbé varázsolná a teret?
 • természetes színeket kombináljuk, vagy jobban kedveli a természetben kisebb arányban fellelhető színeket (pl. türkiz, okkersárga, rózsaszín…)?
 • melyik az a három szín, amelyek a legfőbb szerepet játsszák az életében?

 

Amennyiben vágyik egy üvegfestett képre, de tanácstalan a stílusban, a méretekben, színekben, akkor az alábbi űrlapon keresztül forduljon hozzám bizalommal és örömmel segítek a választásban!

 

A megrendelést (amennyiben nem egy kész műalkotást választ) minden esetben egy telefonos, vagy e-mail-es megbeszéléssel véglegesítjük, hogy ne csak megfelelő, hanem tökéletes legyen az egyedi képe.
 

Vásárlás, megrendelés esetén a személyes átvételt javaslom, ebben is rugalmas vagyok, egyeztessünk az elérhetőségeim bármelyikén.

Fontos tudnia, hogy egyedi megrendelést minimum 4, de inkább 6 hetes határidővel vállalok.
 

 

AZ ALÁBBI PARAMÉTEREK ALAPJÁN SZERETNÉK
EGYEDI ÜVEGFESTETT ALKOTÁST

+36
Egyszerre több lehetőség is bejelölhető!
Ha nem tudja a pontos méretet, akkor egy kb. értéket adjon meg! A tanácsadás folyamán pontosítunk.
Vesszővel elválasztva adja meg a lakótér leghangsúlyosabb színeit!